Roma


joi, 7 iunie 2012

12 ingrediente sexy care iti asigura o viata sexuala implinita

12 ingrediente sexy

-care iti asigura o viata sexuala implinita-


Cuvantul afrodisiac ne duce instant cu gandul la sex, iar daca ai la indemana un partener mai putin disponibi; atunci puteti apela la aceste ajutoare de nadejde pentru a va asigura o partida de sex de vis.

1 Bananele: care sunt pline de potasiu , un nutriment esential pentru a avea muschi puternici, ele sunt bune pentru sex pentru ca atunci cand atingem orgasmul contractile vor fi si mai puternice.

2 Cacaoa: aceasta contine feniletilamina, un stimulant care va face sa vasimti relaxata si foarte excitata la gandul ca va urma in curand o partida de sex.

3 Vanilia: Aceasta delicatese care poate fi consumata in diverse de preparate delicioase stimuleaza cu blandete nervi, senzatiole din timpul sexului fiind si mai puternice si mai intense.

4. Rodiile: datorita antioxidantiilor pe care le contin din abundenta care au rolul de a relaxa peretii vaselor de sange, dinamizand astfel fluxul sagvin din zona pelviana.

5. Penele rosu: acesta contine un nutriment citru – lina, ce sporeste cantitatea de oxid nitric din organism astfel acesta ajuta sangele sa circule mai repede si asa va veti simti mai excitata data viitore cand ve-ti face sex.

6.Vinul rosu: acesta contine  - reveratrol- un oxidant care intensifica circulatia sangelui inainte si dupa actul sexual garantand un orgasm reusit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu